Ontdek en implementeer
je nieuwe businessmodel.

Vind je bedrijf opnieuw uit

Ontdek en implementeer je nieuwe businessmodel

Corona klopt op de deur… lockdown, 1,5-meter-economie, remote werken vanuit huis.Deze zaken halen je bestaande businessmodel onderuit. Je kan eigenlijk niet meer verder zo.

Stoppen zie je ook niet zitten, daarvoor is het onderneming nog veel te leuk en geef je te veel om je bedrijf. Heb je wel eens gedacht om er een andere draai aan te geven. Een ander businessmodel, andere producten of diensten die je wel overeind zullen houden mocht de overheidshulp wegvallen?

Je zal niet de eerste ondernemer zijn die zijn business een andere wending heeft gegeven in crisistijd. En daarmee niet alleen continuïteit hebben gewaarborgd, maar het bedrijf meteen een nieuw leven heeft gegeven. Veel beter passend in de tijd van vandaag.

Ben jij een echte ondernemer die door deze uitbraak creatief wordt? Of wil je dat wel en heb je net even die inspiratie nodig om creatief te worden? Als het laatste het geval is, dan moet je bij ons zijn.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor

“Ik heb het afgelopen jaar de omslag moeten maken naar een nieuwe dienst, met de oude winkel nog open. In eerste instantie kwam dat te weinig uit de verf. Door de hulp van No Nonsancy bleek onder andere dat de medewerker waar ik het meest van verwachtte, de verantwoordelijkheid van het opzetten van de nieuwe dienstverlening niet wilde oppakken. Door andere, iets minder voor de hand liggende, mensen ruimte te geven loopt de nieuwe dienstverlening nu volgens verwachting.”

Sandra Tubbing - Ippon Personeelsdiensten

Sandra Tubbing
Directeur/Eigenaar - Ippon Personeelsdiensten

Zo pakken wij dit aan.

Een professionaliseringsstap maken met jou en je team, dat doen wij in 3 stappen:

nononsancy-icon-1

Scenario planning

Inside out

We kijken met jouw team welke scenario’s zich kunnen voordoen op basis van de beperkingen van de crisis en wat de meest veelbelovende zijn voor jouw bedrijf. Die implementeren we samen.

nononsancy-icon-2

Nieuw businessmodel

Outside in

We vragen hulp van je klanten bij het ontdekken van nieuwe behoeftes en wensen. Op basis daarvan ontwikkelen we nieuwe businessmodellen die we deze klanten weer voorleggen om de levensvatbaarheid ervan te toetsen.

nononsancy-icon-3

Mindset
managen

Met vertrouwen loslaten

De overgang naar een nieuw businessmodel vraagt een grote mindset verandering van jou als ondernemer en van je team. Wij begeleiden dit proces, zodat er met nieuwe energie en vol vertrouwen aan wordt gewerkt.

Van crisis naar kans

Je business model vernieuwen of veranderen is slechts één van de vele kansen die deze tijd jou biedt. Download ons e-book met nóg 10 tips om beter uit deze crisis te komen.

In 1 telefoontje persoonlijke tips van een expert?

Wil jij met een crisisbestendig bedrijf uit de crisis? Bouw dan met ons en je team een nieuw businessmodel. Boek nu een online kennismakingsgesprek met een expert!

Partners

partners-nononsancy