Scale-up Academy Utrecht

Scale-up Academy Utrecht is een initiatief van de Gemeente Utrecht en No Nonsancy om de groei van scale-ups in Utrecht te begeleiden en stimuleren. No Nonsancy heeft de afgelopen 9 jaar meer dan 200 ondernemers ondersteund bij het realiseren van groei.

Scale-up Academy Gemeente Utrecht

 

 

Via de Scale-up Academy Utrecht heeft No Nonsancy vanaf begin 2018 acht Utrechtse ondernemingen begeleid. Hierbij volgden zij hetzelfde pad, maar nemen zij wel ieder hun eigen route. De lichting van 2018/2019 is inmiddels met veel succes en enthousiasme afgerond.

Momenteel kan je je aanmelden voor de nieuwe 2020 lichting! Interesse; kijk dan hier!

Ervaringen van deelnemers uit de lichting van 2018/2019:

“Wat we zien is dat mensen meer verantwoordelijkheid gaan pakken. Daarvoor moet je zaken duidelijk maken. No Nonsancy doet dat met onze mensen waardoor ze ook goed begrijpen waar ze zelf verantwoordelijkheid mogen pakken. Dat geeft rust en komt het werkplezier ten goede.”

“Afgelopen jaar liepen we echt tegen de grenzen aan van wat er intern mogelijk was qua groei. Door aandacht te geven aan structuur en systemen hebben we een goede stap gemaakt. Uiteraard zijn er altijd nog zaken te doen, maar dat kan breder worden opgepakt omdat mijn kernteam weet wat er moet gebeuren. En dat geeft mij de ruimte om met innovatie bezig te zijn.”

De bedrijven die in 2018/2019 hebben deelgenomen zijn gemiddeld 30% gegroeid in omzet en zien daarnaast een sterke verbetering in hun winstgevendheid.

 

In 1 telefoontje aftasten of dit iets voor je is?

In 15 minuten weten wij of we onze belofte richting jou kunnen waarmaken.