FrankPietersenBranche: ICT
– Bedrijf: Cre8it, cloud software
– Ondernemer: Frank Pietersen, eigenaar & specialist in online bedrijfsoplossingen
– Doel van onze samenwerking: omzetgroei en grotere klantenspreiding
– Jaren van samenwerking: 2014 – 2015

 

Franks verhaal
“Ik wilde graag werken aan de groei van mijn bedrijf, maar vond het lastig daar tijd voor te vinden naast mijn dagelijkse werkzaamheden. Mijn omzet bleef steken op een bepaald niveau, en ik realiseerde me dat het zo zou blijven als ik op dezelfde manier verder zou gaan. Ook wilde ik een grotere spreiding van mijn klanten bereiken, omdat afhankelijkheid van een paar grote klanten risico’s met zich mee brengt die ik wilde ondervangen.

Toentertijd ontving ik al de tweewekelijkse mail update van No Nonsancy, en daar stond een keer een link in naar hun MKB groeiscan. Die heb ik ingevuld, en aan de hand daarvan belde groeistrateeg Pieter me terug.
We hadden een goed gesprek en ik werd enthousiast over een samenwerking. Wat me daarbij over de streep heeft getrokken, is de no-nonsense aanpak en dat die specifiek werd afgestemd op mijn situatie.

Tijdens het groeitraject heeft No Nonsancy ervoor gezorgd dat ik uit de waan van de dag stapte en tijd maakte om strategisch bezig te zijn met de groei van mijn bedrijf. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen? Voornamelijk door me te helpen keuzes te maken, de gekozen acties voor mij om te zetten in behapbare brokken en regelmatig contact te onderhouden.
Iedere week belde No Nonsancy mij even om te vragen naar de voortgang van de afgesproken acties. Daarnaast kwamen we maandelijks samen voor overleg en ieder kwartaal stelden we nieuwe korte termijn doelen op. De uit te voeren acties pakten we samen op en achteraf evalueerden we het resultaat, om ervan te leren voor het volgende kwartaal.

Wat ik naast de daadkracht vooral fijn vind aan het No Nonsancy team, is dat ze met je meedenken op een creatieve manier in plaats van vaste kaders te volgen. Ook kon ik bij hen mijn ei kwijt in alle opzichten. Ik stond er als ondernemer niet meer alleen voor.

Mijn samenwerking met No Nonsancy heeft bedrijfsmatig geleid tot een omzetgroei van 15%. Door het aanbrengen van meer structuur heb ik nu een stabieler bedrijf en werkt mijn team met meer plezier. Ook mijn klanten hebben voordeel van onze gestructureerde werkwijze; zij weten precies waar ze aan toe zijn. Daarnaast ervaar ik ook op persoonlijk vlak meer stabiliteit. Ik heb een duidelijke visie voor ogen, waardoor ik makkelijker keuzes maak.

Ik zou andere ondernemers dan ook aanraden om meer focus en structuur aan te brengen in je bedrijf. Als je van alles wat doet, dan komt niks af.”

Heeft het verhaal van Frank je geïnspireerd?
In een persoonlijk gesprek kunnen we je meer vertellen over hoe we deze klanten hebben geholpen en onderzoeken wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 030-8887125, pieter@nononsancy.nl of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!