Professionaliseren zonder paarse krokodil.

Maar jouw organisatie klaar voor de volgende ontwikkelstap

Bouw een wendbare organisatie en zet de volgende ontwikkelstap

Delegeren, structureren en organiseren; het zijn niet de favoriete hobby’s van de meeste ondernemers. Ondernemers worstelen hier dan ook meer dan gemiddeld mee.

Het hoeft helemaal geen worsteling te zijn. Als je bereid bent om zelf te leren en je team meer ruimte te geven, dan kan jij, net als elke andere ondernemer, je organisatie professionaliseren. Op een manier die bij jou en je bedrijf past!

De professionaliseringsstap maakt je klaar voor een volgende fase van ontwikkeling van je bedrijf. Een fase waarin je bedrijf kan doorgroeien zonder directe afhankelijkheid van jou als ondernemer. En dat levert niet alleen onderaan de streep veel op. Wat dacht je van de vrijheid die dit jou geeft?!

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor

"Afgelopen jaar liepen we echt tegen de grenzen aan van wat er intern mogelijk was qua groei. Door aandacht te geven aan structuur en systemen hebben we een goede stap gemaakt. Uiteraard zijn er altijd nog zaken te doen, maar dat kan breder worden opgepakt, omdat mijn kernteam weet wat er moet gebeuren. En dat geeft mij de ruimte om met innovatie bezig te zijn."

Ervaring Arno de Leijer

Arno de Leijer
Directeur/Eigenaar - Decoriginals

Zo pakken wij dit aan.

Een professionaliseringsstap maken met jou en je team, dat doen wij in 3 stappen:

nononsancy-icon-1

Inventariseren

Waar sta je en
waar wil je heen?

We kijken eerst waar jij op dit moment staat met je organisatie en wat in de organisatie exact de behoefte is op het gebied van professionaliseren.

nononsancy-icon-2

Richten

Samen het fundament
leggen.

We leggen samen het fundament dat bestaat uit een aantal strategische keuzes die je met je team voor de interne organisatie gaat maken. Daarmee creëren we ook draagvlak voor de richting van de organisatie bij je team.

nononsancy-icon-3

Implementatie

Doen is de beste manier
van denken.

Op basis van de richting vullen we met jou en je teams de details van de structuur verder in. Ook kijken we of deze in de praktijk werken en desnoods stellen we samen bij

Ontdek in 5 minuten waar jouw organisatie staat

Achterhaal in hoeverre jij als ondernemer nog aan ondernemen toekomt en of je in staat bent om bepaalde dingen los te laten? Doe de Ondernemers Quickscan en ontdek in 5 minuten hoe je scoort!

In 1 telefoontje persoonlijke tips van een expert?

Blijf niet langer hangen in gedoe rondom je interne organisatie! Boek nu een online call met een expert en krijg inzicht in hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten.

Partners

partners-nononsancy