Over ons

No Nonsancy ondersteunt betekenisvolle MKB-ondernemers in het maken van de stap van “goed” naar “uitstekend” ondernemerschap. Door middel van een duidelijke en praktische aanpak streeft No Nonsancy ernaar om jouw bedrijf duurzaam en winstgevend te laten groeien. Wij richten ons op dat wat de groei van jouw bedrijf momenteel het meest belemmert. We onderzoeken waar jij het verschil kan maken. En we ondersteunen je om het ook écht te doen. Hiermee creëren we rust en ruimte om te ondernemen. Met onze werkwijze enthousiasmeren wij, zodat er meer energie loskomt die motiveert en creatief maakt.

Meer dan 150 ondernemers hebben onze aanpak ervaren. Zij beoordelen ons met een 8,3 en verdienden hun investering gemiddeld 14,5 keer terug!

Meer weten over No Nonsancy? Lees hier over onze werkwijze en de 6 zekerheden die wij onze klanten bieden.

Je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons plannen om over jouw onderneming te praten.

Onze werkwijze

Inventarisatie

Elke ondernemer, elk team en elke situatie is uniek. Daarom starten we altijd met een Inventarisatie. Gedurende 6 weken maken we inzichtelijk waar jouw potentie en strategische kansen liggen en stellen we samen met jou een actielijst op.

Tijdens deze 6 weken werken we met onze ‘sprint’-aanpak. Zo creëren we een basis waardoor jij ook in week 7 direct aan de slag kunt met de actielijst. Wil je meer weten over onze aanpak? Bel ons dan gerust, we vertellen je graag meer!

Partnerschap

Wij vinden blijvend resultaat belangrijk. Dus leren we je tijdens de Inventarisatie methodes aan die jij zelf met je team kunt blijven toepassen. Wij zien dat wanneer iemand je scherp houdt en een stok achter de deur biedt, dit helpt bij het behouden van de effectieve en efficiënte uitvoer van de actielijst. Zeker als je een nieuwe aanpak eigen moet maken.

Daarom biedt No Nonsancy een Partnerschap aan. Hierbij ligt de uitvoer van de actielijst uiteraard nog steeds bij jou, maar ondersteunen en monitoren we je hierbij. De invulling hiervan is voor iedereen anders. De een is op zoek naar concrete tips, de ander naar iemand die slimme vragen stelt, en weer een ander naar een sparringpartner op niveau.

De 6 zekerheden die wij onze klanten bieden

1. De investering wordt 10 keer terugverdiend
Je komt niet voor verrassingen te staan betreffende investering, werkwijze en resultaat. Wij gaan alleen een samenwerking aan als wij kunnen beredeneren dat de investering die jij doet 10 keer terugverdiend kan worden.

2. Onze aanpak is no nonsense
We vallen je niet lastig met theorieën en modellen. Met de kennis en ervaring die wij meebrengen, kun jij ook direct aan de slag, zodat je snel resultaat ervaart.

3. Twee weten meer dan één
Wij werken altijd met minimaal 2 collega’s aan jouw vraag. Intern bevragen we elkaar over de oplossingen die we jou aandragen. Zo bieden wij jou continuïteit en kwaliteit die verder gaat dan 1 persoon en vergroten we de kans op succesvolle implementatie.

4. Focus op resultaat binnen 6 weken
Wij presenteren jou binnen 6 weken een concrete actielijst. Zo voorkomen we dat we te lang blijven hangen in analyseren. En zorgen we ervoor dat we sneller resultaten behalen.

5. Wij monitoren wekelijks jouw vooruitgang
Jouw succes is in grote mate afhankelijk van je eigen ontwikkeling. Wij houden regelmatig contact met je. Wij zijn een stok achter de deur of juist een partner om mee te sparren. We hebben inzicht in jouw voortgang via de online actielijst. We zorgen ervoor dat je niet in oud gedrag vervalt en blijvend resultaat boekt.

6. 100% spijt dat je het niet eerder hebt gedaan

WIL JIJ OOK INZICHT OMZETTEN IN RUST EN RESULTAAT? WIL JIJ SAMEN MET ONS VAN PLAN NAAR ACTIE? WIL JIJ DUURZAAM EN WINSTGEVEND GROEIEN? WIL JIJ OOK DE STAP MAKEN VAN GOED NAAR UITSTEKEND?

Laten we kennismaken, we vertellen je graag meer!