Versnel met een ondernemend managementteam.

(Re)Start je team!

Bouw een ondernemend managementteam

Als ondernemer kom je op een bepaald moment tot de conclusie dat je het alleen niet meer af kan. Het wordt tijd voor een managementteam. Maar hoe doe je dat dan? Veel ondernemers maken fouten bij het opzetten van een team, waardoor het nooit echt lekker uit de verf komt. Met alle bijbehorende frustraties in en om MT-vergaderingen heen.

Gelukkig zijn er ook MT’s die echt floreren. Vaak gaan hier 3 dingen beter: ze hebben het juiste gezamenlijke doel, zijn op het juiste moment gestart en hebben het voor de organisatie juiste besturingsmodel gekozen. Die juiste keuzes kan jij ook maken, voor jou is een florerend MT geen “mission impossible”.

Wij zien dat in bedrijven met ondernemende MT’s dat de prestaties echt door het dak gaan. Een MT wat goed loopt is een harde voorwaarde voor een wendbare interne organisatie. En daarna voor de verdere ontwikkeling van een bedrijf en meer vrijheid voor jou als ondernemer. Stel je voor dat je met een MT de crisis te lijf zou kunnen gaan, in plaats van daar alleen aan te moeten trekken…

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor

“Wat we zien is dat mensen meer verantwoordelijkheid gaan pakken. Daarvoor moet je zaken duidelijk maken. No Nonsancy doet dat met onze mensen, waardoor ze ook goed begrijpen waar ze zelf verantwoordelijkheid mogen pakken. Dat geeft rust en komt het werkplezier ten goede.”

bandall-ervaring-nononsancy

Bram van Roosmalen
Directeur/Eigenaar - Bandall Benelux BV

Zo pakken wij dit aan.

Een MT creëren, dat doen wij in 3 stappen:

nononsancy-icon-1

Inventariseren

Delen van waarde
en ambitie

We kijken eerst waar jij en elk teamlid voor staan en willen die inzichten delen, zodat er inzicht in elkaar ontstaat. Daarna kijken we waar jullie samen voor willen staan met betrekking tot jullie organisatie.

nononsancy-icon-2

Richten

Samen het fundament
leggen.

We leggen samen het fundament dat bestaat uit een aantal strategische keuzes die je met je team voor de interne organisatie gaat maken. Daarmee creëren we ook draagvalk voor de inrichting van het MT.

nononsancy-icon-3

Implementatie

Doen is de beste manier
van denken.

Op basis van de inrichting gaan we aan de slag. Daarbij letten we op ontwikkeling; van elke individu, het team en de organisatie.

Ontdek in 5 minuten waar jouw organisatie staat

Achterhaal in hoeverre jij als ondernemer klaar voor een MT bent en of je in staat bent om bepaalde dingen los te laten aan hen. Doe de Ondernemers Quickscan en ontdek in 5 minuten hoe je scoort!

In 1 telefoontje persoonlijke tips van een expert?

Blijf niet langer hangen in gedoe… Laten we samen aan jouw team gaan bouwen! Boek nu een online kennismakingsafspraak met een expert.

Partners

partners-nononsancy