Gratis online Masterclass Ondernemen in Crisistijd

Ondernemen is risico’s durven nemen, maar in hoeverre durf jij in deze hectische en onzekere tijden nog écht te ondernemen? Dat is natuurlijk een grote uitdaging, waar op verschillende manieren mee om wordt gegaan.

De ene ondernemer zal snel nieuwe kansen zien, omdat zijn product/service door een kleine aanpassing goed past bij wat wordt gevraagd in deze tijden. Een ander ziet de kosten alleen maar op zich afkomen en valt stil in zijn/haar ondernemerschap.

Mocht je een duwtje in de rug goed kunnen gebruiken om het ondernemerschap (weer) met nieuwe energie op te gaan pakken, dan willen wij je daar graag bij helpen.

Wij willen in deze masterclass samen een aantal onderwerpen met jou doornemen. Hoe om te gaan met ‘het gat’ tussen de veranderingen (door Corona) en de verandersnelheid van & binnen jouw organisatie.

Daarnaast willen we je ook handvatten geven hoe je om kan gaan met deze obstakels aan de hand van verschillende manieren van leidinggeven. Doordat er veel online wordt gewerkt, bestaat er een grote kans dat er een andere manier van leidinggeven van jou wordt gevraagd.

Wij hopen door hier mee aan de slag te gaan, jou te gaan helpen om de nieuwe kansen te zien, handvatten te bieden om met de vele veranderingen om te gaan en jou bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk zullen het spannende tijden blijven, daar kunnen we niks aan veranderen. Hoe je er mee om gaat, daar kunnen we samen wel iets aan veranderen! Help je mee?

De masterclass is geschikt voor:
Ondernemers die zoekende zijn naar handvatten om te blijven ondernemen in deze hectische tijden (bedrijven met 10 – 40 FTE). De Masterclass duurt een uur.

Inschrijven voor 21 april 16:00 uur

Schrijf je in voor onze gratis online Masterclass, 21 april 16:00 uur

Inschrijven voor 23 april 9:00 uur

Schrijf je in voor onze gratis online Masterclass, 23 april 9:00 uur

Inschrijven voor 28 april 10:00 uur

Schrijf je in voor onze gratis online Masterclass, 28 april 10:00 uur