foto peter beth

Branche: industrie
– Bedrijven: Subito Dienstverlening & Services
– Ondernemer: Peter Beth
– Doel van samenwerking: Ruimte maken (in eerste instantie)
– Jaar van samenwerking: 2015

Ervaringsverhaal

Subito Dienstverlening, de uitzendtak van het bedrijf, loopt al jaren en dat gaat op zich goed. Ik heb me de laatste tijd wel gerealiseerd dat er veel meer in zit, maar dat er dan uit een ander vaatje getapt moet gaan worden. Feitelijk gezien zit mijn agenda de hele dag vol en ben ik daarbuiten ook nog bereikbaar voor vragen. Ik zag zelf niet hoe ik dat extra potentieel uit mijn bedrijf zou moeten halen met die agenda die al zo vol is.

Ik heb het best een lange tijd gelaten zoals het was. Ik heb niks met “adviseurs” en alle goedbedoelde adviezen die ze voor je hebben. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Eind vorig jaar zijn wij echter gestart met een tweede bedrijf (Services) dat eigenlijk meteen goed van start ging. Na lang aandringen vanuit mijn omgeving heb ik toch maar eens afgesproken met No Nonsancy. De klik met No Nonsancy was eigenlijk meteen goed.

No Nonsancy heeft bij ons een Groei Potentie Inventarisatie uitgevoerd. De interviews die ze daarvoor hebben gehouden gaven meteen goed inzicht in hoe ik mijn team nog beter kan gebruiken om onze doelen samen te gaan halen. Ik heb zelf ook kunnen aangeven hoe ik zelf het beste op mijn plek ben.

De uiteindelijke rapportage was gelukkig kort en bondig. Er rolde voor ons een actiegericht plan van aanpak uit dat wij de komende maanden samen met No Nonsancy gaan oppakken. Dat gaan we gefaseerd doen, zodat ik mijn tijd goed kan blijven verdelen over beide bedrijven. Daar voel ik me goed bij!

Heeft het verhaal van Peter je geïnspireerd?
Je kunt altijd vrijblijvend een gesprek met ons plannen om kennis te maken.