DeRaadgevers_LeenvanStappenBranche: Zakelijke dienstverlening
– Bedrijf: De Raadgevers, juridisch adviesbureau
– Directeur: Leen van Stappen
– Doel van onze samenwerking: onderzoeken hoe je abonnementen aantrekkelijker kunt maken voor klanten van De Raadgevers
– Jaar van samenwerking: 2015

 

Leens verhaal
“Al enkele jaren merkten we dat onze klanten minder loyaal werden. Over de oorzaak daarvan hadden we bepaalde veronderstellingen, maar die hadden we niet getoetst. Voordat we zouden investeren in veranderingen aan onze dienstverlening, wilden we eerst meer zekerheid. Daarom besloten we in 2015 om extern advies in te schakelen.

We kozen voor No Nonsancy vanwege de combinatie van kennis over het ondernemerschap en hun onderzoekende insteek. Onze samenwerking is goed verlopen. Voordat we aan de slag gingen, heeft No Nonsancy goed afgestemd op wat wij precies wilden bereiken met het onderzoek. Ze zijn zorgvuldig en met oog voor detail te werk gegaan.

De openheid van groeistrateeg Pieter was ook fijn samenwerken. Hij was heel transparant over alle aspecten van het onderzoek. We konden snel met hem schakelen, en hij had altijd begrip voor dingen die net iets anders gaan dan gepland.

Het onderzoek dat No Nonsancy voor ons uitvoerde, is voor ons heel waardevol geweest. Dat kwam niet door verrassende uitkomsten, maar juist doordat onze veronderstellingen werden bevestigd. De zaken waarvan we dachten dat die mogelijke redenen konden zijn voor een verminderde loyaliteit van onze klanten, bleken inderdaad te kloppen. Dankzij de uitkomsten van het onderzoek zijn onze aannames nu veranderd in feiten.

No Nonsancy heeft het onderzoek op een vernuftige manier uitgevoerd. Deze aanpak heeft direct geresulteerd in hernieuwde interesse van 40 oud-klanten.

We weten nu met goed gefundeerde zekerheid wat onze klanten willen, en waar we onze klantverwachting kunnen overtreffen. Op basis van die essentiële informatie hebben we inmiddels aanpassingen gemaakt aan onze dienstverlening. 

Heeft het verhaal van Leen je geïnspireerd?
In een persoonlijk gesprek kunnen we je meer vertellen over hoe we deze klanten hebben geholpen en onderzoeken wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 030-8887125, pieter@nononsancy.nl of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!