Benno gespiegeldBranche: zakelijke dienstverlening
– Bedrijf: Advocaten in de Praktijk
– Ondernemer: Benno Blindenbach, advocaat in ICT-recht, ondernemingsrecht en huurrecht
– Bijzonder: in 2013 verkozen tot beste ondernemingsrecht advocaat in de regio Utrecht (debesteadvocaat.nl)
– Jaar van samenwerking: 2014


Benno’s verhaal
“Op een evenement voor ondernemers ben ik groeistrateeg Pieter van No Nonsancy een keer tegen het lijf gelopen. We hadden een leuk gesprek en wisselden contactgegevens uit. Daarna spraken we een keer af, gewoon om even te sparren. Tijdens dat gesprek ben ik enthousiast geworden over een samenwerking. Dat kwam vooral omdat Pieter goed aanvoelde en begreep waar ik in mijn ondernemerschap tegenaan liep.

Als ICT-advocaat ligt mijn expertise niet bij het ontwikkelen van een groeistrategie voor mijn bedrijf, maar ik vind het wel belangrijk daar mee bezig te zijn. Zelf wist ik niet waar ik moest beginnen en zag ik geen mogelijkheden. In Pieter vond ik echter een professional met de juiste kennis en vaardigheden. Hij kon handen en voeten geven aan wat ik nodig had.

Dankzij No Nonsancy besef ik nu beter wat het inhoudt om te werken aan de ontwikkeling van je bedrijf. Ik zie duidelijker waar ik het beste kan beginnen. En wat je als ondernemer kunt doen aan je eigen succes. Dat geeft een gevoel van controle.

Kenmerkend aan No Nonsancy vind ik dat de omgang informeel en zakelijk tegelijk is. Na ieder gesprek weet ik hoe ik praktisch verder kan. No Nonsancy reikt me concrete middelen aan. Daarnaast krijg ik echt maatwerk voor mijn situatie. En ik kan altijd met ze sparren om bijvoorbeeld nieuwe ideeën op te doen, of een bepaalde beslissing te nemen.

Vanuit mijn eigen ervaring zou ik andere ondernemers de tip willen geven om heel pro-actief op je doelgroep af te stappen. Wees daar niet te terughoudend in; je hebt immers iets moois te bieden! Vanuit je authenticiteit merk je snel genoeg of anderen open staan voor je diensten of niet. Nee heb je, ja kun je krijgen.”

Heeft het verhaal van Benno je geïnspireerd?
In een persoonlijk gesprek kunnen we je meer vertellen over hoe we deze klanten hebben geholpen en onderzoeken wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 030-8887125, pieter@nononsancy.nl of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!