Vacature: procesbegeleider – [gesloten]

David Vethaak
25 jul 2019

No Nonsancy – Succesvolle ondernemers werken alleen samen!

Wij helpen op dagelijkse basis MKB-ondernemers, hun (kern)teams en sterspelers met hun ontwikkeling. Wij werken met veel ondernemers die ondernemer zijn geworden om vanuit rust, vrijheid en visie te creëren. Wij werken ook met veel ondernemers die gaandeweg op al die vlakken hebben moeten inboeten; die worden geleefd en eigenlijk niet meer aan ondernemen toekomen. Wij geloven dat door het potentieel te benutten en te ontwikkelen van de ondernemer, maar ook zeker van de mensen om hem of haar heen, wij daarmee samen zorgen voor de creatie van (meer) duurzame bedrijfsresultaten. Daar komen wij dagelijks ons bed voor uit; jij ook?!

Over ons & jouw werkomgeving

Wij zijn niet een typisch ‘consultancy bedrijf’. Sterker nog, wij zijn ‘not consultancy’ en ‘no-nonsense’. Wij onderscheiden ons dan ook van andere kennisleveranciers door toegankelijk te zijn en actie & resultaatgerichtheid na te streven. Op die manier geven wij ondernemers, hun teams en onderneming wel toegang tot state-of-the-art kennis & advies, maar op een manier die plezier geeft, uitdaagt en ook te volgen is voor iemand die niet een academische achtergrond heeft.

Wij werken vanuit een leuke community op de Euclideslaan 60 in Utrecht, waar wij een eigen kantoorruimte hebben. Wij werken echter ook veel bij de klant, waarbij wij proberen om de reisafstand binnen het uur te houden voor onze opdrachten. Wekelijks (op vrijdag) is er een kantoordag waarin we voorbereiden, overleggen, bouwen, evalueren en kennis delen. Er heerst hier een informele werkcultuur, binnen een klein team met korte lijnen, waar presteren en leren hand in hand gaan.

Jouw rol (ondersteunend procesbegeleider)

Met gevoel, empathie en passie krijg jij mensen in beweging. Jij hebt ervaring met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Jij bent bekend met de mechanismen achter menselijk gedrag, teamontwikkeling en werkvormen. Jij haalt energie uit samenwerking, maar kan ook goed zelfstandig reflecteren en analyseren. Jij wordt enthousiast van het behalen van succes bij (maar ook zeker met) onze opdrachtgevers. Jij doet dit onder andere door te laten zien welk ander gedrag er van hun nodig is (maar ook hun teams en sterspelers) om individueel en als organisatie te groeien.

Dat bedoelen wij dan ook met procesbegeleiding; jouw rol is om ondernemers, teams en hun sterspelers te begeleiden in hun proces van A naar B. Soms gaat het echter (veel) verder dan begeleiding; net zoals een ondernemer van vele markten thuis moet zijn verwachten wij ook enige flexibiliteit in de invulling van de rol. Soms wordt er dus gevraagd om inhoudelijk advies te geven, soms wordt er gevraagd om wat praktische zaken voor (of met) een ondernemer of team te regelen.

Wat ga je doen?

Je werkt volgens onze ruimen-richten-regelen methode. Je werk bestaat uit het inzicht creëren bij onze opdrachtgevers aan de hand van de thema’s ‘klant’, ‘proces’, ‘mens’, ‘strategie’ en ‘financiën’. Vanuit dat inzicht ga je concreet met opdrachtgevers aan de slag om allerlei verbeteringen te realiseren en om dat proces te begeleiden. Wij werken veel in tweetallen, dus samen met jouw collega bereid je voor, faciliteer je sessies, evalueer je en ontwikkel je zodoende zowel de klant, jezelf als ons (als mens en organisatie). Omdat wij een klein team zijn, heeft eigenlijk niemand één rol en is er dus ook veel vrijheid om andere rollen op te pakken binnen onze organisatie. Dus misschien ben jij straks wel onze nieuwe ondersteunend procesbegeleider, innovator, hr-manager en content specialist in één?

Wat vragen wij?

Om een goede mix van professionals in ons eigen team te houden zoeken we iemand die zich heel erg thuis voelt op het thema ‘mens’; daarmee bedoelen wij allerlei onderwerpen die samenhangen met de ‘softe’ zijde van ondernemen en organiseren. Denk aan persoonlijke ontwikkeling (en ‘persoonlijkheid’) teamontwikkeling, gedragspsychologie, team-dynamieken, verhoudingen en relaties (privé-werk balans, relatie coach en coachee etc.). Affiniteit met de andere thema’s is belangrijk, werkzaamheden met betrekking tot deze thema’s staan echter niet in verhouding tot die op het thema ‘mens’.

Daarmee vragen wij iemand die:

  • WO opgeleid is, met een voorkeur voor iemand die is opgeleid in de richting arbeids- en organisatiepsychologie
  • Dienstverlenend is ingesteld
  • Zelfstandig en/of initiatiefrijk is
  • Communicatief vaardig is
  • Empathisch is
  • Analytisch vaardig is
  • 32 uur in de week beschikbaar is (maar meer mag ook)

En wat is ons aanbod?

De samenwerking met 3 ervaren, gedreven en geïnteresseerde professionals met de ruimte om je zelf te ontwikkelen; jij staat aan het stuur van jouw carrière en ontwikkeling hier! Verder bieden wij een veelzijdige baan waarin je in verschillende rollen (en bij een divers palet aan opdrachtgevers) kan laten zien wat je kan en (verder) kan ontdekken waar jouw passie ligt. Dit alles binnen een no-nonsense & informele omgeving, met aandacht voor elkaar. Ook onze locatie is part of the deal; goed bereikbaar, binnen een startup omgeving en met dito mentaliteit & vibe. Daarnaast stellen wij ons flexibel op en denken wij graag mee met jouw wensen (b.v. 4 dagen x 9 uur werken etc.). Als salarisindicatie moet je denken aan 2700 euro bruto, bij een 40-urige werkweek. Dat is slechts een indicatie; we horen het graag wanneer jij denkt ons te kunnen overtuigen dat je meer waard bent 😉

Klinkt dit allemaal goed en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie en cv naar david@nononsancy.nl. Bellen (06 18419586) of mailen met vragen mag ook natuurlijk!

De gesprekken vinden plaats in augustus en september; wij zoeken iemand per 1 oktober.

We horen graag van je,

Groeten,

Het No-Nonsancy team

 

p.s. @ recruiters, headhunters en werving & selectiebureaus: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor het begrip!