No Nonsancy bestaat 10 jaar!

Pieter Peelen
31 mrt 2020

Een ongelofelijke dag

De afgelopen maanden heb ik, samen met mijn team, heel veel stil gestaan bij deze dag. Hoe kunnen we er een ongelofelijke dag van maken? Hoe kunnen we knallend ons jubileumjaar starten? Hoe vieren we 10 jaar No Nonsancy op de dag zelf?

De situatie zoals die nu is hadden we toen niet voorzien. De dag van vandaag is niet geschikt voor alles wat we hadden bedacht. Dus konden al die plannen en ideeën de prullenbak in….

Maakt dat de feestvreugde minder groot? Nee. Wij zijn heel dankbaar voor 10 goede jaren die we hebben gehad. Voor de goede gezondheid waarin wij en al onze dierbaren, klanten en partners zich nu verkeren. En voor het momentum dat er nu komt om echt een verschil te maken.

IMPACT

Wij gaan 10 jaar No Nonsancy vieren aan de hand van een thema: IMPACT. Wij leven voor het positieve zetje in de rug dat we dagelijks meerdere malen uitdelen aan iedereen die dat nodig heeft. En wie heeft dat nu niet? Als we dat dan ook nog mogen doen bij mensen die zelf ook een positief verschil willen maken creëren we samen een ongelofelijke, niet te stoppen, kettingreactie.

Er komt nu veel momentum voor het maken van een positief verschil. In sectoren die muurvast zaten vonden binnen 3 weken innovaties plaats waar normaal meerdere jaren en stakingen overheen zouden gegaan. Waar mensen werden beperkt door bureaucratie of onkunde, pakken ze nu zelf de ruimte om het verschil te maken. Omdat zij dit altijd al hebben gewild en omdat het nu kan en moet!

Ik merk ook dat wij ook opleven in de situatie waarin we nu zitten. Dat geeft ons ondanks de situatie alleen maar meer energie om dat verschil met elkaar te gaan maken.

Wie maakten voor mij de afgelopen 10 jaar het positieve verschil? Dat zijn (oud)teamleden, alle mensen bij klanten (ondernemers en kernteamleden) die mooie stappen hebben gemaakt. Maar ook partners die ook positieve impact wilde maken en familie, voor hun onvoorwaardelijke support. Jullie inzet en vertrouwen was de afgelopen 10 jaar goud waard en onbetaalbaar. Heel veel dank daarvoor!

Proosten

Wie gaan het de komende 10 jaar doen? Iedereen die dit wil kan zich bij onze beweging aansluiten! Laten we, om te beginnen, op 1 april om 16:00 uur met elkaar de glazen laten klinken. Niet alleen op 10 jaar No Nonsancy maar ook op een mooie toekomst!

Klink je mee? Via deze link kan je aansluiten: vier het met ons mee via Zoom