Gelderland daagt je uit!

Pieter Peelen
15 feb 2018

Hoe zorgen we ervoor dat technologische zorg door ouderen als waardevolle toevoeging wordt ervaren? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat sportparticipatie door mensen met een beperking toeneemt? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ook mensen met een laag inkomen energiemaatregelen kunnen treffen voor hun koop of huurhuis?

Dit zijn enkele vragen die horen bij ‘Gelderland daagt je uit!’, een activiteit van de StartupDeltaSummit die op 19 april in Arnhem gehouden wordt. De provincie zoekt oplossingen voor 6 grote vraagstukken en zet daarvoor de denkkracht van de maatschappij in. Van jou dus. Ben je student, heb je een bedrijf als starter, groeier of doorgroeier? Of heb je gewoon een supergoed idee, de sleutel tot de oplossing? Dan heb je tot 23 februari om jouw idee in te sturen. Alle challanges en meer informatie over ‘Gelderland daagt je uit!’ kun je vinden op https://startupinresidence.com/gelderland/.

Heb jij de afgelopen vraagstukken voorbij zien komen, maar ken jij een probleem dat we nog niet als zodanig hebben benoemd? Dan kun je via een wildcard alsnog jouw idee aandragen! Uiteraard wordt jouw intellectueel eigendom bij alle challenges beschermd.

Wat wordt er geïnvesteerd in elk van de vraagstukken?

  • € 50.000 maximaal in de vorm van ‘n directe opdracht: inkoop van product of dienst
  • € 20.000 voor een voucher (zonder eigen bijdrage) om het idee beter te maken, bijvoorbeeld voor het maken van een prototype of verder onderzoek.
  • Onze hulp: niet voor elk idee is een opdracht of voucher beschikbaar, maar we spannen ons wel in om je verder te helpen bijvoorbeeld via De Groeiversneller.

Behoor jij tot de genomineerden? Dan krijg je de kans om jouw idee op 19 april bij de StartupDeltaSummit te pitchen!

Meer info over de StartupDeltaSummit vind je op https://www.startupdeltasummit.com.

Heb je vragen aan ons? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.