De 6 zekerheden die wij onze klanten bieden

Pieter Peelen
19 mrt 2018

Voor No Nonsancy staat de klant altijd voorop. En dat is niet voor niks: door met elkaar in gesprek te gaan en naar elkaar te luisteren, komen we samen op ideeën en gaan we uiteindelijk aan de slag met de dingen die er echt toe doen. Om de ondernemers met wie wij samenwerken goed verder te kunnen helpen, hebben wij de 6 zekerheden opgesteld:

 1. De investering wordt 10 keer terugverdiend
  Je komt niet voor verrassingen te staan betreffende investering, werkwijze en resultaat. Wij gaan alleen een samenwerking aan als wij kunnen beredeneren dat de investering die jij doet 10 keer terugverdiend kan worden.
 1. Onze aanpak is no nonsense
  We vallen je niet lastig met theorieën en modellen. Met de kennis en ervaring die wij meebrengen, kun jij ook direct aan de slag, zodat je snel resultaat ervaart.
 2. Twee weten meer dan één
  Wij werken altijd met minimaal 2 collega’s aan jouw vraag. Intern bevragen we elkaar over de oplossingen die we jou aandragen. Zo bieden wij jou continuïteit en kwaliteit die verder gaat dan 1 persoon en vergroten we de kans op succesvolle implementatie.
 3. Focus op resultaat binnen 4 weken
  Wij presenteren jou binnen 4 weken een concrete actielijst. Zo voorkomen we dat we te lang blijven hangen in analyseren. En zorgen we ervoor dat we sneller resultaten behalen.
 4. Wij monitoren wekelijks jouw vooruitgang
  Jouw succes is in grote mate afhankelijk van je eigen ontwikkeling. Wij houden regelmatig contact met je. Wij zijn een stok achter de deur of juist een partner om mee te sparren. We hebben inzicht in jouw voortgang via de online actielijst. We zorgen ervoor dat je niet in oud gedrag vervalt en blijvend resultaat boekt.
 5. 100% spijt dat je het niet eerder hebt gedaan

En dat laatste horen wij ook echt regelmatig. Sommige ondernemers vinden het een grote of moeilijke stap om ondersteuning op te zoeken, terwijl daar wel behoefte aan is. Er zijn soms bepaalde verwachtingen vooraf die niet helemaal terecht zijn. Dit komt vaak doordat eerdere ervaringen niet goed genoeg waren. Wij zien onszelf daarom ook niet als adviseurs, maar juist als partner. En als we klanten in evaluaties dan horen zeggen “dit had ik eerder moeten doen’, zijn wij oprecht trots. Dan hebben we een ondernemer echt kunnen bewegen!

Wil je meer weten over hoe wij samen met ondernemers te werk gaan? Vul dan hieronder je gegevens in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.