Gratis e-books voor ondernemers!

Pieter Peelen
07 apr 2020

(let op: beschikbaar tot 10 april 2020!)

Managementboek geeft tot 10 april e-books gratis weg aan ondernemers die beter uit de crisis willen komen. Hieronder onze selectie van de beste titels en de links in willekeurige volgorde!

TopTrends voor ondernemers (Willem Overbosch)
Boek over de 10 toptrends die de komende tijd jouw als ondernemers gaan raken. Maak je er gebruik van of laat je je erdoor overvallen?

Langs de afgrond (Ralph van Dam)
Authentiek geschreven verhaal over de ups en downs van ondernemerschap, met daarin extra aandacht voor de rol die de ondernemer zelf daarbij heeft gespeeld.

De bedrijfscultuur-code (Daniel Coyle)
Cultuur groeit. Alleen als je er aandacht aan geeft groeit het een kant op die goed is voor jouw bedrijf. In dit boek praktische en concrete stappen die je kunt nemen om dat te realiseren.

Mentale veerkracht voor professionals (Sierd Nutma)
Meer plezier, meer energie en veerkracht, dat willen we allemaal wel, toch? Dit boek gaat over hoe je dat kan creëren.

Verbindend vermogen (Marco Buschman)
In tijden van werken op afstand wellicht nog relevanter dan dat dit al was. Ontdek wat verbindend vermogen is en hoe jij het in de praktijk kan toepassen.

Steal like an artist (Austin Kleon)
Beter slim gejat dan slecht bedacht. Dit boek gaat over hoe je je kan laten inspireren door werk van anderen en van prima ideeën geweldige ideeën kan maken.

Leidinggeven op afstand (Gonny Vink)
Is voor samenwerken de ruimte bepalend? Gonny Vink vind van niet en laat in dit boek zien hoe je effectief kan leidinggeven op afstand.

Ik ben er helemaal klaar mee (Marcel van Wiggen, Frits Galle en Gerard Vriens)
Een boek over de factoren die van invloed zijn op hoe medewerkers en ondernemers werkplezier beleven.

Dagelijkse rituelen (Mason Currey & Eva Hoeke)
Een verzameling van rituelen en gewoontes van meer dan 100 bekende extreme creatievelingen.  Laat je inspireren door wat hun aanzet tot deze extreme creativiteit!

Veel plezier met lezen! Trouwens, vergeet ook onderstaand e-book niet, ook na 10 april gratis verkrijgbaar via deze site!  😉