Hugo Dokter

Groeistrateeg

De spreekwoordelijke lijntjes binnen een bedrijf komen altijd bij de ondernemer uit: of het nu gaat om inkoop, verkoop, financiën, techniek, personeel, vakmanschap, innovatie, toekomstvisie, groei en nog veel en veel meer…. Van de ondernemer wordt altijd verwacht dat hij/zij specialist is op al deze thema’s. Heel begrijpelijk dat ondernemers zich hierin vaak alleen voelen en behoefte hebben aan een luisterend oor en ruggespraak bij het oplossen van knelpunten in de bedrijfsvoering.

Ik ben als zoon van een ondernemer midden in dergelijke hectiek en bedrijvigheid opgegroeid. Na mij studie bedrijfseconomie ben ik dan ook bewust in een business-to-business omgeving gaan werken. Daarbij heb ik inmiddels zo’n 20 jaar ervaring opgedaan met de knelpunten waar bedrijven tegenaan lopen. De passie en bevlogenheid van ondernemers geven mij veel energie om te helpen bij het oplossen van deze knelpunten en het realiseren van groei.

Spreekt dit jou aan?
Je kunt altijd gratis en vrijblijvend een gesprek met mij plannen om kennis te maken. Je kunt mij bereiken via hugo@nononsancy.nl of via 06 52 45 15 41.