Crisis? Breng je
huis op orde !

Kom sterker uit de crisistijd

Gebruik de crisistijd om je organisatie te verbeteren

Wat wij in deze crisis nu veel zien bij ondernemers kan je vergelijken met een potje pokeren. Stel dat alle ondernemers aan het pokeren zijn met elkaar voor de crisis, aan één grote tafel. We zagen en zien nu veel te veel mensen met hele goede kaarten passen of zelfs van de tafel weglopen. Terwijl de mensen met slechtere kaarten wel blijven zitten. Die zijn nu flink aan het winnen. Ga jij daar maar weer eens van winnen als je straks weer wilt aanschuiven. Als dat al kan of mag.

Ondernemers die slim met de crisis omgaan gebruiken deze periode om te investeren in hun bedrijf. Wat ben jij nu aan het “fixen” zodat je sterker uit de crisis komt? Niet zo heel veel? Dat is niet zo best. Ondernemers die klaar willen zijn voor de tijd na de crisis, zijn nu volop bezig.

Uit allerlei onderzoeken is duidelijk geworden dat juist nu investeren heel goed is voor je resultaten later. Het is eigenlijk het grootste geheim van succesvolle ondernemers. Dus, aan de slag! Wat houd je tegen? Nu te weinig doen is een stap terug zetten.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor

“Sinds 2017 is onze winst verdubbeld. Niet omdat we onze omzet enorm omhoog hebben gebracht, maar door het werk samen slimmer te organiseren. Zo kijken we beter naar inkoop, welke klanten bij ons passen en werken we intern beter samen.”

D-box verpakkingen - No Nonsancy

D-box verpakkingen

Zo pakken wij dit aan.

Een verbeterslag maken met jou en je team, dat doen wij in 3 stappen:

nononsancy-icon-1

Structureren

Waar sta je en
waar laat je kansen liggen?

We kijken eerst waar jij op dit moment staat met je organisatie en waar je grootste verspillingen zitten. Daar bedenken we samen structurele oplossingen voor en die implementeren we.

nononsancy-icon-2

Standaardiseren

Samen het fundament
leggen.

We leggen samen het fundament voor uniforme werkprocessen. Waar het kan elimineren we processtappen en ineffectieve werkwijzen. Ook zorgen we samen voor meer uniforme werkwijze in het team.

nononsancy-icon-3

Automatiseren

Doen is de beste manier
van denken.

Inzichten uit de oefeningen die we hebben gedaan voor structureren en standaardiseren, geven input voor automatiseren. We definiëren samen de beste oplossing en implementeren deze.

Zo kom je beter uit deze crisis

Houdt je interne organisatie juist nu tegen het licht en stuur bij. Dit is het moment om te investeren in je bedrijf en beter uit de crisis te komen. Deze en nog 10 kansen vind je in ons e-book.

In 1 telefoontje persoonlijke tips van een expert?

Wil jij klaar zijn voor de periode na de crisis? Loop dan niet weg van de pokertafel en breng met ons samen je huis op orde. Boek nu een online kennismakingsgesprek met een expert!

Partners

partners-nononsancy