Corona Tips, Voor ondernemers die het beste willen halen uit crisistijden!

Speciaal voor ondernemers hebben wij een aantal zaken die wij gratis of speciaal aanbieden in relatie tot de coronacrisis. We informeren je daar graag over!

1. Corona Blogs

2. Ons e-book over verborgen verspillingen

Wij hebben een e-book geschreven met als doel onm onderneemrs bewust te maken van verborgen verslillingen in hun bedrijf. In het e-book staat een top 10. De crisis zelf is nummer 11; geen gebruik maken van de kansen die deze crisis gaat bieden is natuurlijk ook verspilling.

https://www.nononsancy.nl/ebook-ondernemerschap/

3. Corona Hulplijn

Heb je behoefte om even een situatie of vraagstuk tegen ons aan te houden? Dat kan altijd. Wij bieden gratis videogesprekken aan om je een vrijblijvend en praktisch advies te geven over jouw situatie of vraagstuk. Dit videogesprek kan je direct in de agenda van Pieter boeken via de volgende link:

https://calendly.com/pieter-nononsancy/hoe-ga-ik-om-met-corona-advies

4. Onze gratis online Masterclass

Masterclasses, dat deden wij al langer. Nu bieden we ze ook online en gratis aan. Speciaal voor ondernemers die de corona crisis graag als kans willen benutten hebben we een korte Masterclass van een uur ontwikkelt. Lees hier meer:

https://www.nononsancy.nl/masterclass-ondernemen-in-crisistijd

5. Ons Grip op Corona Programma

Voor teams, die juist in deze tijd het negatieve willen beperken en het positieve willen maximaliseren, bieden we nu tijdelijk ons Grip Op Corona Programma aan. Interesse? Laten we de mogelijkheden voor jou vrijblijvend bespreken tijdens een videogesprek. Zoek contact met No Nonsancy, de ondernemer en tevens ervaringsdeskundige komt graag met je in contact! Hij is bereikbaar via pieter@nononsancy.nl of 0613806845.