Succesvolle ondernemers hebben productieve bedrijven

Professionaliseer je bedrijf en word 2 keer productiever 

arrow

Ondernemen zonder gedoe. OF TOCH NIET?

Tachtig procent van de ondernemers worstelt met productiviteit, zonder dat eigenlijk zelf bewust te weten. Hoe ervaar je die worsteling? Je bent bezig met te veel gedoe, zeker als je team groter wordt en is gegroeid naar 15 tot 25 medewerkers. Dagelijks komen er meer todo’s op je lijst dan er afgevinkt worden. Jij voelt je alleen verantwoordelijk om die zaken ook op te pakken.

Gevolg; jullie volle potentieel wordt niet benut. Jouw organisatie is daar niet professioneel genoeg voor. En dus niet productief genoeg.

Een gebrek aan professionaliteit kost je veel geld en werkvreugde. Ben je je daar bewust van?

Lees verder

Professioneel georganiseerde bedrijven (koplopers) zijn 2 tot 5 keer productiever dan niet professioneel georganiseerde bedrijven. Deze groep bedrijven doet slechts 1 ding anders. Wetenschappelijk is vastgesteld dat zij allemaal een beperkt aantal dezelfde zaken qua organisatie heel goed op orde hebben. Daarvanuit zijn zij veel beter in staat om de uitdagingen van deze tijd (oa. digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt) aan te gaan.

Wordt ook een koploper!

Ben je bereid om je bedrijf te professionaliseren? Onze praktijkervaring is dat, als je er echt voor wil gaan, jouw bedrijf jaarlijks minimaal 20% productiever kan worden. En dat je een koploper kan worden, als je dat nu nog niet bent.

Wij begeleiden bedrijven met het invulling geven aan deze wetenschappelijk vastgestelde relevante zaken op het gebied van professionaliteit. Rondom professionaliteit bestaan veel ingesleten denkpatronen en aannames die niet meer kloppen. Wij prikken daar met jou doorheen. Jij gaat je daar veel beter bij voelen!

Inklappen

Ervaringen

Dankzij No Nonsancy begrijp ik nu beter hoe je met klanten omgaat en hoe je een product in de markt zet. Wij hebben bijvoorbeeld afscheid genomen van 80% van onze productportfolio en zijn ons echt gaan richten op HRvan.nu. Dat was spannend, maar heeft ons wel meer focus en resultaat opgeleverd.

Marcel la Brijn, specialist in online tools voor HRM-processen (HRvan.nu)

Groeien brengt een aantal zaken met zich mee die voor ons aanleiding waren om No Nonsancy in te schakelen. Op de eerste plaats vonden wij het soms lastig om de zakelijke discussie die wij hadden met elkaar los te zien van het feit dat we broers zijn. Door een onafhankelijke en deskundige derde als No Nonsancy hebben we eigenlijk heel snel de nodige keuzes samen kunnen maken. En ligt er nu ook een structuur waarin we beter kunnen samenwerken.

René Metz - Easy Office Online

Stappen voorwaarts maken

Veel ondernemers kiezen vaak onbewust voor korte termijn gedoe boven lange termijn succes. Hoe duurzaam is deze aanpak? Koplopers stoppen de tijd die in gedoe zit in professionaliseren en bouwen. Een professionele onderneming vormt de basis voor een bedrijf met minder gedoe en voor meer richting en resultaat!

nononsancy-icon-1

Ruimen

Stoppen met gedoe

Samen ruimen we gedoe op. We stoppen met zaken die niet dienen, en minderen met wat we te veel doen. Vanuit de ruimte die er dan komt kunnen we samen een basis neerzetten voor professionele organisatie.

nononsancy-icon-2

Richten

Starten met een kernteam

We starten met het bouwen van een kernteam. Daarmee zetten we samen, hard en zacht, de koers uit voor jouw organisatie. We spreken af wie verantwoordelijk wil zijn voor welke rol(len) en welke uitdagingen we gaan aanpakken. En hoe we dat gaan doen met de rest van het team.

nononsancy-icon-3

Regelen

Het kernteam gaat leveren!

Door écht aan de slag te gaan en te blijven ontstaat daadwerkelijk resultaat. Voor het kernteam en voor je bedrijf. We zorgen er samen voor dat het kernteam succesvol bouwt aan een professionele organisatie en de organisatie meeneemt in het goede gevoel.

Leuk. Maar wat levert dit op?

We hebben de voordelen even voor je op een rij gezet:

Jij investeert 1 keer, maar verdient het 10 keer terug

Dat het leuker wordt, want je gaat meer leren

100% spijt dat je het niet eerder hebt gedaan

bg-pros
bg-case

Het verhaal van Bind Community Management

“De aanpak van No Nonsancy heeft ons structuur gegeven bij het opbouwen van ons bedrijf. We ondernemen meer, en daardoor groeien we door.”

Opdracht. Hoe maken we er ons bedrijf schaalbaar en minder afhankelijk van ons als ondernemers?

Aanpak. We hebben ruimte gemaakt voor Peter en Kirsten zodat zij samen onder onze begeleiding een strategie konden uitwerken waarin schaalbaarheid en onafhankelijk werden geborgd. Daarna hebben we geholpen om de strategie te implementeren.

Resultaat. Een schaalbaar bedrijf dat in zijn eerste half jaar na de nieuwe strategie 6 nieuwe medewerkers heeft aangetrokken. En twee ondernemers die nauwelijks zelf direct uitvoeren, terwijl ze dat voornamelijk deden voor aanvang van de samenwerking met ons.

arrow

Over ons

Sinds 2010 heeft No Nonsancy samen met meer dan 250 tevreden klanten gebouwd aan professionele en productieve organisaties. Onze klanten zijn in 2022 gemiddeld 22 procent productiever geworden, terwijl het Nederlands gemiddelde voor 2022 op +0,6% ligt (CBS, 2023).

Partners

partners-nononsancy

Teamwork makes the dream work!

Zelf werken wij ook alleen samen. Met ons ecosysteem van ervaren professionals maken we elke dag het verschil voor zowel teams als de mensen in dat team. Er is geen week die wij afsluiten zonder dat wij even stil staan bij het geluk van onze klanten. Dat maakt dat het in ons DNA zit om iets extra's te geven.

pieter

Pieter Peelen

Creatieve analyticus

'I love it when a plan comes together.'

Het verband tussen theorie en praktijk heeft mij altijd geïnteresseerd. Door de juiste theorie over te brengen op een 'no nonsense' manier én door de positieve effecten van de praktische toepassingen te zien, krijg ik veel energie. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt als ik hier kernteams en bedrijven mee vooruit kan helpen. 

1

Yessy Weghorst - Aarssen

Scherpe Ontwikkelaar
‘Life is what happens when you’re busy reading inspirational quotes.’

Er is niets mooiers dan anderen iets leren. Hierbij draait alles om bewustwording en inzichten creëren zowel op persoonlijk niveau als op teamniveau. Dat is wat mij energie geeft, en dan nog het meest van positieve mensen die graag samen deze ontdekkingsreis willen aangaan.

4

Frank Ponsioen

Ervaren sparringspartner

'De jaren leren je de dingen die de dagen niet weten.'

Plannen maken kunnen veel ondernemers, ze echt goed uitvoeren; dat is voor veel te veel een ander verhaal. Ik daagt je uit en fungeer  als stok achter de deur om jou en je kernteam te helpen jullie plannen te verwezenlijken. Ik breng mijn ervaring in zodat jullie niet alles zelf uit hoeven te vinden.

2

Winde Vogels

Praktische veranderaar

'Only a wet baby likes change'

Hoe lastig kan het zijn om professionalisering in organisaties op gang te brengen en mensen te bewegen ander gedrag te laten zien. De kernvraag hierbij is: Hoe krijg je medewerkers zover dat ze met passie en bezieling hun werk doen en het gewenste gedrag tentoonspreiden? Daar help ik graag bij!

Ontwerp zonder titel (1)

Andrea Teeuwisse

Betrokken coach

'Growth

and comfort do not coexist.'

Als jij als ondernemer met je kernteam een stap hebt gemaakt in jullie groeiproces en dat kan gestaafd worden met duidelijke en concrete resultaten, dan is voor mij onze begeleiding aan jullie geslaagd.

Ontwerp zonder titel (2)

Joke Kruijf

Betrokken Coach

Niemand verandert voor de baas of het bedrijf

Vakmensen denken vaak dat ze zich niet kunnen ontwikkelen. Men praat over zelfreflectie, maar heeft geen idee wat het betekent en hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen. Medewerkers worden dan bewust onbekwaam en verliezen  zelfvertrouwen omdat ze niet weten wat ze kunnen doen om zelf de regie te nemen. Ik laat ze zien dat iedereen kan veranderen en iedereen kan ontwikkelen.

Ontwerp zonder titel

Jan Willem Davise

Sales Partner
'Pas als je er wat mee doet komt er resultaat.'

Ik krijg iedere keer weer een boost als een ondernemer daadwerkelijk iets doet met de inzichten die komen uit gesprekken met mij. Zeker als het gaat om commercie, mijn specialisatie. Hoe mooi is het om te zien dat als je in beweging komt, je makkelijk 30% of meer kunt groeien. Wat zou 30% groei voor jou betekenen?
3

Oscar Mensen

Bedrijfsovername Partner

'Zorg ervoor dat je zaak altijd verkoopklaar is.'

Verkoopklaar.....dat zijn ondernemers vaak te laat. In onze samenwerking met No Nonsancy kijken we vaak vooruit; wat is er nodig om later beter te verkopen? We begeleiden ook met nieuwe overnames, opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en bedrijfswaarderingen. Los van dat we natuurlijk ook bedrijven tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden verkopen 😉

jij

Jij?

'Choose a career you love, and you will never have to work a day in your life.'

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe partners.
Wij groeien net als onze klanten ook en ontmoeten daarom graag nieuw talent! 
Ben je door onze website en werkwijze zo enthousiast geworden dat je ons team wilt komen versterken? Neem dan gerust contact op met Pieter via pieter@nononsancy.nl.

Laatste blogs

Je goed voelen, dat is zoveel waard…

Tijdens de afgelopen decembermaand ontstond bij mij het gevoel dat ik het anders wilde gaan aanpakken. De maand ...

Hoe ambitieuze Utrechtse MKB’ers ondernemen in crisistijd, deel 2

Hoe gaan ambitieuze MKB-ondernemers in de regio Utrecht om met de corona crisis? Hebben zij er wel last ...

Gun jezelf een PERSOONLIJK inzicht!

Vergelijk jezelf! Wij geven je inzicht in hoe productief jij nu bent, ten opzichte van andere, even grote, bedrijven in jouw sector. Daarnaast maken we een inschatting van hoe professioneel jouw bedrijf nu is. Dit doen we in een online afspraak van 30 minuten.