Onze filosofie

No Nonsancy is ontstaan vanuit het geloof dat het ondernemerschap de motor is van de Nederlandse economie.

Goed ondernemerschap zorgt voor groei en stabiliteit en uiteindelijk voor duurzame welvaart en welzijn. No Nonsancy wil daar een bijdrage aan leveren door met kennis, ervaring en creativiteit het totale potentieel van ondernemend Nederland beter benut te krijgen.

Het ondernemende potentieel beter benutten

De overgrote meerderheid van de ondernemers wil groeien. Aan een gebrek aan ambitie ligt het dus zeker niet. De vraag is hoe we deze ambitie beter en sneller kunnen invullen.

Ondernemers daarbij ondersteunen met kennis

Menig ondernemer lukt het niet om te groeien zoals vooraf was bedacht. Vaak is er meer tijd of geld voor nodig om op het gewenste niveau van groei te komen (en te blijven). Of wordt het verwachte niveau nooit gehaald. Gebrek aan kennis is oorzaak nummer 1 voor het niet realiseren van de vooraf verwachte groei

Kennisparadox

Ondanks de behoefte aan “weten hoe” bij ondernemers, huurt slechts 3% van de behoevende ondernemers extern advies/coaching in. Ondernemers geven daarbij vaak aan dat zij zich moeilijk kunnen vinden in de wijze waarop adviseurs en coaches ondersteuning willen bieden.

Wij zijn er van overtuigd dat we met No Nonsancy een “nieuwe smaak” advies toevoegen aan het bestaande aanbod. Hoe wij dat doen leest u hier.

Begin hier....

en bepaal het startpunt van uw groei. Vul nu de test in!

  • geen gegenereerd rapport
  • volledig vrijblijvend
  • geen kosten
  • geen verplicht nieuwsbriefabonnement
  • persoonlijke praktische tips