Je bedrijf altijd overdracht-klaar

Je bedrijf zou altijd overdracht-klaar moeten zijn, immers “evolution favours the prepared” zoals Darwin beargumenteerde. In de praktijk beginnen ondernemers vaak laat aan een traject voor bedrijfsoverdracht, het gevolg? Je bedrijf heeft een suboptimale bedrijfswaarde bij de overdracht, en de ondernemer blijft achter met een niet volledig voldaan gevoel.

Een “ready for overname” bedrijf is organisatorisch en financieel fit. Alleen dit geeft al rust, overzicht en comfort bij de bedrijfseigenaar. Dat onderneemt prettig.

No Nonsancy en De Houtregt zijn specialisten op bedrijfsstrategie en bedrijfsovername. Samen bieden wij een programma om je bedrijf overdracht-klaar te maken, zodat je voorbereid en op een moment dat jou het past, een overdracht traject in kan gaan.

Wij streven met jou naar een maximaal rendement. In euro’s en in “goed gevoel”, dat wil zeggen zeker te weten er alles aan gedaan te hebben de waarde maximaal te maken.

In het kort:

  • We maken een inventarisatie van de potentiële groei van je bedrijfswaarde door persoonlijke gesprekken en een quickscan;
  • Het plan van aanpak dat we maken bevat een aantal ‘quick wins’ die je meteen kunt toepassen;
  • Daarnaast definiëren we een aantal acties die je moet gaan ondernemen om je bedrijf overdracht-klaar te maken en een optimale waarde te realiseren;
  • In de uitvoering van die acties kunnen wij je helpen, zodat de mooie plannen niet door de dagelijkse drukte op de plank blijven liggen.

Graag maken wij met je kennis om de uitdagingen en kansen in jouw onderneming te onderzoeken en aan te pakken. In een persoonlijk gesprek kunnen we je meer vertellen over hoe we dit samen aanpakken en onderzoeken wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 030-8887125, pieter@nononsancy.nl of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!